cultura

cinema

El nou film d'Albert Serra, a Locarno

‘Història de la meva mort' competirà en el festival suís pel Lleopard d'Or

Fa temps que s'especulava quin festival estrenaria el nou treball d'Albert Serra, Història de la meva mort, la personal adaptació del cineasta banyolí del mite de Casanova i Dràcula. No va ser Canes i Venècia tenia tots els números, però finalment ha estat Locarno qui l'ha seleccionat per competir pel Lleopard d'Or. Al festival suís, que se celebra del 7 al 17 d'agost, també aspiren als premis directors de prestigi internacional com ara el coreà Hong Sang-Soo (Our sunhi), el japonès Kiyoshi Kurosawa (Real), el romanès Corneliu Porumboiu (When evening falls on Bucharest or metabolism) i la francesa Claire Simon (Gare du Nord).

Es dóna la circumstància que el Festival de Locarno ja va projectar l'any passat la correspondència filmada que Albert Serra va mantenir amb l'argentí Lisandro Alonso (El Senyor ha fet en mi meravelles), així com la sèrie de 14 episodis produïda pel Macba Els noms de Crist.

Història de la meva mort és produïda per Andergraun Films i la protagonitzen Vincenç Altaió, Lluís Massanellas Serrat, Clara Visa, Noèlia Rodenas i Jordi Pau Costa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.