cultura

La Mancomunitat de l'Alcoià-Comtat recupera la biennal Art Nostre

La proposta cultural farà via per les localitats de les dues comarques fins al 2015

La Mancomunitat de l'Alcoià-Comtat ha acordat recuperar la biennal d'arts plàstiques Art Nostre, una exposició itinerant en la que tenien cabuda un bon nombre d'artistes d'aquestes comarques i mitjançant la qual podien donar a conèixer la seua obra creativa.

Amb aquesta iniciativa, la Mancomunitat ha volgut mantindre viu el projecte cultural comarcal ideat a partir de l'any 2005 pel professor d'art alcoià ja desaparegut Josep Albert Mestre i que en la seua quarta edició arrancarà al mes de març a Cocentaina.

Aquest projecte cultural es trobava en hores baixes degut a la crisi econòmica i quan alguns ajuntaments de la comarca dubtaven en reprendre'l, pel que la Mancomunitat ha considerat convenient recolzar la iniciativa i mantindre-la viva.

En els propers mesos començarà la recepció de les obres, de les quals entre 30 i 40 formaran l'exposició que des del mes de març recorrerà diferents municipis de la comarca. Àlex Llopis, regidor de Cultura de Muro, ha destacat que al projecte s'han sumat altres municipis com Bocairent, Ibi i Onil que no formen part de la Mancomunitat.

L'exposició Art Nostre es podrà veure en diferents municipis fins a ben entrat l'any 2015.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.