Teatre

agenda. d'autor / j.b

Reposició d'un mirall insultant
La Sala Beckett reposa durant unes quantes setmanes, un dels èxits del Festival Grec de l'any passat. Si amb El principi d'Arquimedes van poder fer el salt a la Villarroel (amb major aforament), ara opten a fer una nova estada a la mateixa Sala Beckett. La peça mostra tres cares d'un mateix (teòric) personatge: George Kaplan. Són tres històries, que podrien confluir en una de sola, que parlen de les implicacions polítiques dels mites contemporanis. Miralls insultants per a la societat contemporània.
George Kaplan
Frédéric Sonntag
Traducció: Carles Batlle
Direcció: Toni Casares
Intèrprets: Sara Espígul, Borja Espinosa, Francesc Ferrer, Jordi Figueras, Sandra Monclús
Lloc i dia: A la Sala Beckett, fins al 7 de març.
En l'epíleg de la vida
Quan se celebren els 70 anys de la publicació d'un llibre tendre i implacable alhora escrit per Antoine de Saint-Exupéry, es multipliquen les produccions a l'escena. La peça, tinguda per a públic familiar, té una mirada gens compassiva amb la vida. I és en aquest prisma que mira d'aprofundir el muntatge que durant unes quants dies s'allotjarà a Gràcia amb un veterà com José Luis Gómez com a cap de cartell.
EL PRINCIPITO
Antoine de Saint-Exupéry
Direcció i adaptació: Roberto Ciulli
Intèrprets: José Luis Gómez i Inma Nieto
Lloc i dies: Al Teatre Lliure de Gràcia, fins al 2 de març
Un ciutadà de pega
Una comèdia tan gore com tràgica i còmica. Xavier Mestres recupera, amb Roger Conesa (clarinet, guitarra, percussió i veu), Xavi Sánchez (contrabaix i veu) i Tomás Alcaide (piano i violí) un musical que ja va tenir molt bona resposta a la Sala Muntaner el 2011 i que posteriorment reposarien puntualment al Teatre Goya. La producció s'ha aturat durant dos anys, el temps que aquest quartet ha estat acompanyant Concha Velasco amb el seu espectacle Yo lo que quiero es bailar arreu de l'estat espanyol. Ara, la història d'un enamorat que té un mal pas que el du a ser una persona temuda per la gent, torna a amenaçar pels volts de Gràcia. De fresca sèrie B.
Killer
Guillem Clua
Direcció: Joan Maria Segura
Intèrpret: Xavier Mestres
Lloc i dies: Al Teatre Almeria de Barcelona, a partir de les 20 hores, fins al 2 de març.
Da Cámera
Teatre Akadèmia
Durant març i abril es durà a terme al teatre Akadèmia una programació d'òpera de petit format i joves veus, anomenat Da Cámera. Per fer viable el projecte, s'ha engegat un projecte de Verkami, que a hores d'ara ja ha superat el 25% del que aspira. Per fer-lo viable, Akadèmia no disposa de cap ajut institucional però sí de la complicitat entusiasta dels músics participants.
Programa: Il segretto di Susanna de E. Wolf-Ferrari i Trouble in Tahiti de L. Bernstein.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia