cultura

La Xarxa Vives organitzarà cursos i jornades a Morella

El primer d'ells, el V Curs d'introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger, aplegarà aquest cap de setmana i està organitzat per l'Institut Ramon Llull, l'Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Xarxa Vives d'Universitats

.La Xarxa Vives organitzarà més jornades que tancaran un any exitòs per a Morella i, d'aquesta manera, es convertirà en la seu de tres nous cursos i jornades d'aquí a final d'any. Aquests estaran organitzats per la Xarxa Vives, que celebra el seu vintè aniversari, i citaran a Morella desenes d'estudiants interessats per matèries com la llengua, la igualtat de gènere o membres dels consells d'estudiants.

El primer d'ells arribarà aquest cap de setmana, amb el V Curs d'introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger, que també està organitzat per l'Institut Ramon Llull i l'Acadèmia Valenciana de la Llengua.

El V curs d'introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger s'adreça a llicenciats i graduats en Filologia, preferentment en Filologia Catalana, Traducció i Humanitats i a estudiants del darrer any de grau d'aquestes titulacions amb l'objectiu de contribuir a la formació de futurs professors per a l'exercici de la docència de la llengua en universitats de l'exterior.

En aquesta cinquena edició del curs, un any més, s'han omplert totes les places disponibles (40) i la demanda ha triplicat l'oferta.

Des de divendres i fins diumenge, els participants realitzaran sessions de treball al voltant de tres grans blocs teòrics: introducció a la didàctica de la llengua, estratègies didàctiques per a l'ensenyament de llengües estrangeres i estratègies de dinamització dels estudis de llengua i cultura a l'exterior. La jornada de divendres té lloc a Vinaròs, mentre que la sessió de cloenda se celebrarà el dia següent dissabte, a les 19.15 h, a l'Ajuntament de Morella

Pel que fa a les properes trobades de la Xarxa Vives, entre el 13 i el 16 de novembre tindrà lloc la Jornada Fòrum Vives de Consells d'Estudiants de la Xarxa Vives d'universitats i els dies 4 i 5 de desembre, la Jornada Fòrum Vives sobre igualtat de gènere de la Xarxa Vives d'universitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia