cultura

Els ‘Camins' de Rafel Bosch, a Les Bernardes

L'exposició del fotògraf gironí s'inaugura avui al centre saltenc

El fotògraf gironí Rafel Bosch inaugura l'exposició Camins avui a la casa de cultura Les Bernardes de Salt (20 h), on es podrà visitar fins al 29 d'abril, dins la programació de Les Bernardes Photo que coordina Martí Artalejo.

Camins es va començar a gestar l'any 2009, quan Bosch era de viatge a Tenerife. Des de llavors, el fotògraf ha pres desenes d'imatges amb un mateix protagonista, els camins, i una mateixa estructura compositiva, amb el punt de fuga situat al bell mig de la imatge. D'aquesta manera, Bosch vol donar a les fotografies una tercera dimensió, la de la profunditat. El que canvia d'una fotografia a l'altra és l'entorn, la perspectiva i la llum. En total, l'exposició la formen cent cinquanta-cinc instantànies que formen un mosaic amb el camí com a element aglutinador.

Llarga trajectòria

Rafel Bosch és un fotògraf amb una llarga trajectòria en mitjans de comunicació, entre els quals El Punt. És autor d'una trentena d'exposicions individuals i ha organitzat unes 200 mostres de 150 fotògrafs diferents al pub gironí Es Toc.

L'exposició Camins ja s'havia pogut veure a la Fundació Valvi, a la Fira de Girona, al restaurant El Cau del Llop, a una casa de turisme rural de Pals i a l'Ajuntament de la Tallada d'Empordà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.