cultura

música

El Darnius Fest, ambiciós i arriscat

Una vintena d'artistes nacionals i internacionals actuaran aquest cap de setmana al Darnius Fest, que organitza l'ajuntament de la localitat altempordanesa entre divendres i diumenge al costat del pantà, amb la direcció artística i tècnica d'Albert Mestres (Fressa Ent). Aquest “petit festival de noves músiques i altres propostes” proposa una programació “internacional, ambiciosa i arriscada”, amb entrada lliure i gratuïta.

Divendres, a partir de les 6 de la tarda, el festival inclourà les actuacions en diferents escenaris de Tori Sparks, The Missing Leech, Neur-On Dj, Clickman i Man-L. Dissabte serà el dia més intens, amb John Pinone i mE Dj i Mad'zelle, abans dels concerts als jardins de la presa: Nurk, Ask The Dust, Toby Goodshank / L.A. Boobs, The Burning Hell, Hot Penguins, Soul Glo, Boogaloo Jones i Mar Bluemoon Baby (22 h a 6 h). Diumenge a la tarda tancaran el festival Gio Vimo, Salmó i Xavier Sabater.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.