Economia

Com invertir en temps de vaques magres

Rafael Hurtado parla de la rendibilitat dels productes financers

L'economista i director d'inversions d'Allianz Popular Asset Management, Rafael Hurtado, va oferir dimecres passat a l'auditori de l'empresa d'assessors i consultors Ribas Álvarez una sessió informativa sobre com posicionar els estalvis en inversió financera, tant per a empreses com per a particulars. Hurtado va exposar els antecedents que expliquen la situació actual de baixos tipus d'interès i va predir que aquests tipus poden mantenir-se en un horitzó d'almenys tres o quatre anys, la qual cosa afecta directament la rendibilitat dels productes financers a l'abast de l'inversor en un termini mitjà i llarg, que cal considerar per enfocar la inversió.

En l'actualitat, la majoria de productes financers ofereixen poca rendibilitat als estalvis i a les inversions financeres, i per aconseguir un cert rendiment cal exposar-se a cert risc de fluctuacions, mitjançant inversió en renda variable (sigui en fons d'inversió o en valors), segons el ponent. També va recomanar, en el cas dels valors, optar per títols que ofereixin un dividend.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia