L'empresa Comexi Group adquireix una màquina d'impressió més sostenible

L'empresa Comexi Group amb seu a Riudellots de la Selva ha adquirit una màquina d'impressió flexogràfica amb tecnologia basada en electrons (electron beam o EB), substituint així la impressió tradicional amb solvents que s'utilitzen al mercat de l'envàs i embalatge flexible. L'objectiu final és que la impressió flexogràfica elimini els components que impacten en el medi ambient.

Aquesta tecnologia s'ha desenvolupat durant els darrers cinc anys d'investigació fins arribar a un rendiment industrial. Comexi Group ha aconseguit un canvi radical en la tecnologia de la impressió, que no solament permet als convertidors d'envasos i embalatge flexible disposar d'una «tecnologia medioambientalment sostenible, sinó que a més ofereix avantatges en la qualitat d'impressió», segons explica l'empresa en un comunicat. Aquesta solució ofereix un sistema d'impressió no només cent per cent lliure de solvents i COV (compostos orgànics volàtils), sinó que permet imprimir amb la major qualitat d'impressió que hi ha avui dia i, a més, sense afegir costos al procés. Amb l'objectiu de promocionar aquesta tecnologia, l'empresa ha decidit programar tres dies de portes obertes –de l'1 al 3 de juny–, per donar a conèixer la impressora a més de 300 professionals de diferents països. En aquests tres dies també es presentarà una nova impressora basada en el concepte FlexoEfficiency, i les darreres novetats en tall i rebobinatge de la marca comercial proslit. El president de comexi Group, Manel Xifra, va voler destacar que «en l'‘open house' els professionals de Comexi Group, Sun Chemical i Esi estaran a disposició dels clients actuals i potencials per parlar sobre els costos del procés d'impressió».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.