Economia

Economia

El govern rebutja la distribució de Madrid d’ajudes per ocupació

La Generalitat de Catalunya va rebutjar ahir l’estratègia d’activació per a l’ocupació que el govern espanyol va presentar en el marc de la Conferència Sectorial d’Ocupació, a la seu del Ministeri de Treball i Seguretat Social, a Madrid. Catalunya no és la sola que s’hi oposa, perquè també s’hi han mostrat en contra nou comunitats autònomes més: Andalusia, Aragó, Astúries, Illes Balears, Castella-la Manxa, Cantàbria, Extremadura, la Comunitat Valenciana i Navarra. Només sis comunitats hi van votar a favor i el País Basc es va abstenir.

La directora del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), Mercè Garau, en representació del departament de Treball, Afers Socials i Famílies, va defensar l’oposició de Catalunya a un document que “el govern espanyol vol aprovar sense haver-lo presentat ni consensuat amb les comunitats autònomes, actuant de manera absolutista”.

“Volem que el repartiment de fons es faci sobre un nou document, i exigim que es faci sobre el diàleg amb l’objectiu de aprovar un nou document que afronti problemes com el de la precarització del mercat laboral i els dels col·lectius prioritaris, com els joves, els majors de 45 anys i les persones desocupades de llarga durada” va defensar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia