Economia

La Cecot elabora un pla de contingència per a empreses

La patronal vallesana Cecot ha aprovat i ha començat a distribuir un model de pla de contingència perquè les empreses catalanes facin front a l’afectació del Covid-19 a l’activitat empresarial. La patronal dirigida per Antoni Abad està rebent una allau de consultes d’empreses associades en relació amb temes laborals i ahir va criticar que “les mesures anunciades dijous pel president Pedro Sánchez de suport a l’activitat empresarial es podien haver anticipat”. “Arriben tard i sense concrecions”, va assegurar Abad, tot i reconèixer que “les mesures destinades a la moratòria d’impostos seran de gran ajuda per a pimes, microempreses i autònoms”. “A la Cecot considerem que les mesures creditícies proposades són interessants però no responen a una problemàtica crítica per a la gran majoria del teixit empresarial actualment.”

Tanmateix, ahir també Foment del Treball va recomanar que la banca privada hauria de tenir una “garantia pública” per poder “atendre les necessitats de finançament d’empreses”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia