Economia

Els empresaris de la platja de Xeraco s'organitzen

Aquest cap de setmana han triat la seua primera junta directiva i han plantejat propostes a la municipalitat

El Centre Cívic de la platja de Xeraco ha estat el punt on s'ha celebrat la segona de les reunions per a constituir l'Associació de Comerciants i Hostalers de la platja de Xeraco. A la reunió, en la qual van participar l'alcalde de de la vila, Avel·lí Mascarell i els regidors Miguel Ángel Valbuena i Ubalda Balaguer, va assistir un important grup d'empresaris de la platja, que van triar al president i a la Junta Directiva de l'associació.

Com a president de l'Associació de Comerciants i Hostalers de la platja de Xeraco va ser triat Josep Enric Ferrando. Així mateix, la Junta Directiva de l'associació compta amb representants de tots els sectors econòmics que operen en la platja. Durant la reunió, els empresaris assistents van aprofitar per a exposar les seues peticions a l'Ajuntament de Xeraco. Així mateix, Avelino Mascarell també va informar als assistents sobre les gestions portades a terme fins a la data per a revitalitzar la platja fora de la temporada estival. De fet, s'ha aconseguit el compromís per part de la Conselleria de Sanitat perquè, durant una vesprada a la setmana i al llarg de tot l'any, haja assistència mèdica en el Consultori Mèdic existent.

Així mateix, també estan molt avançades les gestions per a aconseguir que el servei de línia d'autobús que connecta el poble i platja durant els mesos d'estiu s'amplie a tot l'any.

Per la seua banda, la regidora de Turisme de l'Ajuntament de Xeraco, Ubalda Balaguer va demanar “un esforç als empresaris perquè mantinguen oberts els seus negocis la major quantitat de temps possible”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.