Economia

Els treballadors de Panrico a Santa Perpetua de Mogoda decideixen mantenir la vaga indefinida

Els resultats de la votació dels treballadors ha estat: 110 vots a favor de continuar la vaga, 66 partidaris de desconvocar-la i 3 en blanc

La direcció va proposar reduir un 40% els 133 acomiadaments a canvi que el comitè abandoni l'empresa

Els treballadors de Panrico a Santa Perpètua de Mogoda han decidit aquest dissabte en assemblea continuar amb la vaga que van iniciar ara fa set mesos arran del conflicte desencadenat per l'ERO que va presentar l'empresa. Els resultats de la votació dels treballadors ha estat: 110 vots a favor de continuar la vaga, 66 partidaris de desconvocar-la i 3 en blanc.

L'assemblea, que se s'ha celebrat al centre cívic de la població, s'ha fet després de l'oferta presentada per la direcció, dijous passat, que proposa reduir un 40% els 133 acomiadaments previstos per aquest 2014 a la planta de Santa Perpètua de Mogoda a condició que el comitè abandoni l'empresa i que els acomiadaments es negociïn de forma individual, una proposta que CCOO ha qualificat de “xantatge”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia