Economia

La capital d'el Comtat ja ho té tot previst per al gran esdeveniment comercial

La base del cartell mostra varis dels elements o aspectes que componen la fira de Cocentaina

L'edició 668 de la fira de Tots Sants de Cocentaina ja compta amb cartell anunciador després que fóra presentat en dies anteriors al Centre cultural El Teular d'aquesta ciutat, junt a les principals novetats que presentarà enguany la cita comercial de les més antigues que se celebren per tot arreu del País Valencià.

Els seus autors, Fernando Moncho i Nieves Aranda, han descrit el seu treball com «una obra que ens mostra varis dels elements o aspectes que componen la fira de Cocentaina: el cap de cavall i una roda de tractor fusionen la part animal i la mecànica; els vehicles, les paradetes o casetes amb els productes típics de fira; el Palau Comtal i el Castell a la muntanya, símbols arquitectònics de Cocentaina i una sínia que identifica les atraccions de fira. Tots aquests elements o formen aquesta composició d'una estètica simple i clara, poc recarregada i amb cert aire infantil».

El regidor de Fira, Vicent Sandoval, ha estat l'encarregat d'anunciar totes les novetats previstes al comentar que les millores abasten tots els aspectes de l'esdeveniment, tant en infraestructures com zones d'exposició i superfície d'aparcament, així com els serveis necessaris. Per la seua part, l'alcalde Rafael Briet ha volgut ressaltar que «la fira no es munta sola, com alguns poden pensar, sinó que és fruit del gran esforç i sacrifici de tot un equip, integrat per moltes persones». A més, ha felicitat als edils responsables durant les últimes dècades per la labor realitzada al capdavant dels seus departaments i especialment a «Vicent Sandoval, actual regidor de Fira que ha sabut, malgrat els temps difícils que estem vivint, donar-li una embranzida a aquest esdeveniment i aconseguir que creixca, recuperant expositors de gran format i creant nous sectors d'interès».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.