Economia

TURISME

Promoció gironina a Sant Sebastià

La Costa Brava i el Pirineu de Girona es promocionen fins diumenge en el marc de la 50a edició del festival de música Heineken Jazzaldia de Sant Sebastià. L'objectiu és donar a conèixer l'oferta turística de la demarcació, a més de fidelitzar el mercat basc, la cinquena comunitat autònoma que més visita les comarques gironines, seguida d'Andalusia, Castella i Lleó, Madrid i Aragó.

La fira s'emplaça a la terrassa del Kursaal de la platja de Zurrieta i en aquest espai es promocionen els municipis costaners gironins i les seves platges, la gastronomia local, l'oferta d'allotjament rural i càmpings i les rutes de senderisme i de cicloturisme d'interior i de muntanya, entre d'altres. Durant el festival, a més, el Patronat de Turisme Costa Brava ha instal·lat un espai gastronòmic i ofereix productes amb denominació d'origen vinculades al Pirineu, a més de vins de la DO Empordà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.