Economia

economia

El Prat registra el seu millor juliol, amb 4,2 milions de passatgers

L'aeroport de Barcelona-el Prat ha obtingut les millors xifres de la seva història en un mes de juliol, període en què per les seves instal·lacions van passar 4,2 milions de passatgers, un 5,7% més que en el mateix període del 2014. Segons va informar ahir AENA en un comunicat, sumant-hi aquesta última xifra, en els primers set mesos del 2015 s'hi han mogut 22,3 milions d'usuaris, un 5% més que a final del setè mes de l'exercici passat. En la mateixa nota es puntualitzava que al juliol va destacar de forma molt especial l'augment del 19,3% del nombre de passatgers que van transitar en vols intercontinentals, així com del 9,7% dels que ho van fer dins de la Unió Europea.

Igualment, el nombre d'usuaris que van viatjar dins de l'Estat espanyol també va créixer al juliol, concretament un 5,1% respecte al setè mes de l'any passat. Només el nombre de passatgers de vols internacionals de fora de la UE va experimentar un descens, que va ser del 3%.

Pel que fa a les mercaderies, s'hi van transportar 10.396 tones, un volum superior un 14,7% respecte al de fa dotze mesos, amb un esment especial per a la càrrega en rutes internacionals, que va pujar un 23,8%.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia