Esports

L'Espanyol ha caigut 2-0 davant el Vila-real

Ernesto Valverde, tècnic de l'Espanyol, ha afirmat després de la derrota del seu equip per 2-0 davant el Vila-real que l'Espanyol havia perdut contra el millor rival de la Lliga.

"Han arribat en molt bones forma a aquest partit, han jugat comoditat i s'han trobat molt bé, ja que tenien els objectius complerts", ha dit Valverde, qui ha assenyalat que el Vila-real és un equip que "si t'agafa amb espais, et mata".

"Nosaltres no ens hem rendit malgrat saber que corríem riscos davant un equip molt ràpid. Hem intentat entrar en el partit amb un gol, però no ho hem aconseguit", ha indicat.

També ha reconegut que al seu equip li ve bé que quedi poc temps per a la conclusió del campionat.

De la seva banda, Manuel Pellegrini, entrenador del Vila-real, ha mostrat la seva satisfacció pel partit i la temporada realitzada pel seu equip i ha abandonat ràpidament la sala de premsa per sumar-se a les celebracions per l'èxit aconseguit en la temporada del subcampionat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.