Esports

Messi veu l'ensopegada del Madrid com un "avís" per al partit contra Stuttgart

El davanter argentí ha estat distingit com a ambaixador global de bona voluntat d'UNICEF

El davanter del FC Barcelona Lionel Messi ha valorat aquest dijous l'eliminació del Madrid de la Lliga de Campions com un avís per al conjunt barcelonista amb vista al partit de tornada contra el Stuttgart al Camp Nou, la setmana que ve. El jugador barcelonista ha estat distingit com a ambaixador global de bona voluntat d'UNICEF, en un acte multitudinari al Camp Nou, on Messi s'ha emocionat per haver aconseguit aquest reconeixement per iniciar una nova etapa per ajudar els nens.

"Tenim un partit de tornada en la Champions en el qual no tenim res definit i crec que hem de prendre el partit d'ahir (Madrid) com un avís per a nosaltres. La Champions és molt complicada. No hi ha favorits en cap moment i hem d'estar amb els peus a terra i jugar cada partit com una final per seguir endavant", ha assenyalat. El jugador ha rebut la insígnia d'UNICEF, que ha col·locat en la solapa de la seva americana, "com un trofeu més".

Lionel Messi ha subratllat que en el Barcelona sempre s'afronten els partits "amb humilitat", donant per fet que el difícil enfrontament de la setmana que ve contra el Stuttgart en la tornada dels vuitens de final de la Champions el seu equip ha d'esforçar-se al màxim. El jugador no ha volgut referir-se a l'eliminació del Madrid ahir a la nit en mans del Lió francès, però ha insistit que l'ensopegada madridista ha de servir d'advertència als blaugranes per calibrar que el torneig engrandeix els rivals.

Davant l'embat contra el conjunt alemany, Messi ha refusat exercir de líder de l'equip i encara menys prendre al seu càrrec la responsabilitat de superar l'eliminatòria, en destacar el conjunt per damunt de les individualitats. "No m'he pres l'equip al meu càrrec. No ho vaig fer l'any passat ni aquest tampoc. Si ho hagués fet jo sol no haguéssim aconseguit el que es va obtenir. És molt difícil que un jugador sol porti un equip a guanyar títols", ha assenyalat.

"El que està passant amb nosaltres és que els últims partits no vam tenir la sort de tenir els resultats que ens hagués agradat, però el joc de l'equip no ha canviat gens. Segueix sent el mateix que quan es va guanyar tot", ha conclòs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.