El Sabadell, sense un objectiu en la lliga, perd a casa contra l'Oriola (1-2) i encadena dues derrotes

Entra tard al partit, reacciona sense punteria i l'Oriola sentencia

David Pirri
ENTRENADOR DEL SABADELL
«Blas estava bé, però volia una referència a dalt com Fran»
«Arnal em fa una feina que no em fa cap altre davanter. Ell mai ha sigut un golejador»
«Jo no tiro la tovallola encara per ser a dalt»

Tot i jugar molt millor que contra el València Mestalla –no era difícil–, el Sabadell va tornar a perdre ahir just quan l'equip semblava salvat de les penes del descens i es veia lluny d'atrapar els quatre primers. A València va semblar que tant li feia el partit, i ahir van entrar 10 minuts tard al camp, el temps just perquè Rayo guanyés l'esquena a Bermudo, que li va fer penal just quan havia entrat dins l'àrea. El mateix Rayo va marcar des dels onze metres i el Sabadell llavors va adonar-se que ja havia començat el partit. La reacció, però, no va ser immediata. Primer es van apoderar del control de la pilota i després van començar a construir, tot i que la parella formada per Castell i Robles en la creació no s'acaba d'entendre. L'atac i gol dels arlequinats va arribar a 20 minuts del descans, amb Eneko i Jesús Milán entrant bé pels extrems, Bermudo penjant faltes laterals, i amb una infinitat de córners. Les ocasions més clares van ser una rematada de volea de Milán (27') que va desviar un defensa quan era gol, un xut d'esquena a la porteria d'Arnal (30') i un bon cop de cap de Blas (31'). Una altra vegada, la falta d'olfacte golejador –un mal crònic aquest curs– va condemnar el Sabadell contra un Oriola que va viure del penal i va sobreviure amb sort al xàfec posterior.

La segona meitat va començar com va acabar la primera, i amb l'àrbitre perdonant la segona groga a Javi Vicente. La diferència amb la primera va ser que els del Baix Segura van aconseguir llançar dos contraatacs –només dos–. En el primer, Francisco va perdonar quan, sol davant De Navas, el va driblar però es va quedar sense angle i va xutar al lateral de la xarxa (51'), però en el segon, Francisco no va perdonar, fent una vaselina de luxe (75'). Abans, però, el Sabadell havia perdut gas en atac quan David Pirri, en una decisió discutida, va decidir treure del camp el jugador que més perill estava portant: Blas. El joc dels arlequinat va anar perdent intensitat fins al golàs de Francisco –que va ser expulsat per celebrar-lo amb la família–, que va fer revifar els de Pirri. A falta de 9 minuts, Robles va empatar en un dels moltíssim córners a favor, però tot i una última reacció de rauxa, l'1-2 ja no es va moure.

SABADELL
1
ORIOLA
2
SABADELL:
De Navas, Chapi (Fito, 79'), Bermudo, Pelegrí, Pagès, Robles, Blas (Fran Arévalo, 55'), Castell (Puigdollers, 55'), Arnal, Jesús Milán i Eneko.
ORIOLA:
Ricardo, Manu Mico, Quintana, Navarro, Ballester, Javi Vicente (Lobera, 61'), Samu, Cervera, Fleky (Txopi, 56'), Rayo (Karanka, 80') i Francisco.
GOLS:
0-1 (9') Rayo, de penal. 0-2 (75') Francisco. 1-2 (81') Robles.
ÀRBITRE:
Alemán Pérez (col·legi canari).
T.G.:
Als locals Chapi, Bermudo i Jesús Milán; i als visitants Quintana, Javi Vicente, Samu i Navarro.