3a DIVISIÓ

Les darreres ensopegades de l'Hospi permeten al Reus somiar en un lloc que semblava decidit

La lluita per la tercera i la quarta posició, que s'intuïa molt aferrissada, s'ha refredat

Fa dues jornades, tot indicava que l'Hospi seria el primer; el Reus, el segon, i que les altres dues posicions de fase d'ascens es decidirien el darrer dia en el darrer minut. Ara, en canvi, tot s'ha capgirat. Mentre que el Prat i el Santboià han situat un peu i mig a la fase d'ascens, els dos empats de l'Hospi han atorgat al Reus una opció que semblava impossible: quedar-se a un punt del primer lloc, i amb el goal average a favor. «Les dues ensopegades de l'Hospi han estat en dues sortides en què nosaltres també vam fallar i ells van aprofitar per escapar-se en la taula. Tot i així, és cert que han perdut una mica de pistonada», opina Santi Castillejo, el tècnic d'un Reus en plena forma que avui buscarà la quarta victòria al Nou Sardenya.

L'Hospitalet, per la seva part, rep un Blanes que necessita puntuar com sigui per no descendir. «El que volem és arribar de la millor manera possible a la fase d'ascens. El primer objectiu ja el tenim, que era disputar-la. Ara, volem la primera posició», afirma el tècnic dels riberencs, Jordi Vinyals, que no creu que hi hagi por pel que va succeir el curs passat, en què l'Hospi no va ser el primer després de dominar gran part del campionat. «En el món del futbol no existeix la por. Hem de disputar quatre finals i el Reus està molt bé, però nosaltres anem pel bon camí», opina Vinyals.

L'Olesa podria descendir matemàticament

Tot i que des de fa unes setmanes l'Olesa s'intueix com equip de primera catalana, encara té possibilitats de salvar-se amb la calculadora a la mà. Avui, però, es podria certificar el descens si els de Montes perden contra el Castelldefels i la Rapitenca obté els tres punts contra la Pobla, ja que els del Montsià acumularien 36 punts per 23 dels del Baix Llobregat, amb només tres jornades per disputar-se i mitja part del matx Olesa-Santboià ajornat. En total, doncs, 12 punts que ja serien insuficients.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.