Més esport

Oliveras és segon a Vic

Duatló. El garrotxí va quedar darrera el campió del món de l'especialitat, Roger Roca, i el ripollès Aleix Fàbregas va ser tercer

Nan Oliveras (Wild Wolf Cidade de Lugo) va obrir la temporada de curses amb un segon lloc a la dotzena Duatló de Vic, que es va disputar sobre 7,5 quilòmetres de cursa a peu, 34 de bicicleta i 3 de córrer i amb 500 participants. El millor va ser el campió del món de l'especialitat, Roger Roca, el guanyador. La sortida va ser molt ràpida i l'olotí es va escapar amb Roca i Toumi Dahmani, si bé va arribar a la T1 a un minut i amb 30 segons de marge respecte a un grup de 7 perseguidors. En la bicicleta, Oliveras es va escapar amb Aleix Fàbregas (Esportiu Ripoll) i van atrapar Roca un cop neutralitzat Dahmani. Roca va ser primer, Oliveras segon a 14 segons i Fàbregas tercer a 50. Oliveras debutarà en la distància de mitja marató diumenge a Olot.

Eulàlia Calveras (CTSJ Abadesses) va ser quarta en dones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.