Esports

Triple derrota en el debut català al mundial de touch

La selecció catalana perd els seus tres primers partits contra Anglaterra, Niue (Nova Zelanda) i Suïssa

Dijous Catalunya s'enfronta contra un dels favorits, Austràlia

El debut de Catalunya aquest dimecres a la Copa del Món de Touch Rugbi que se celebra a Edimburg s'ha saldat amb una triple derrota. El combinat català ha perdut els tres partits disputats en la jornada inaugural davant de les seleccions d'Anglaterra, Suïssa i Niue (estat autònom de Nova Zelanda).

De bon matí Catalunya ha disputat el seu primer partit contra Anglaterra, un equip molt potent que s'ha imposat per un clar 19 a 1. El segon partit enfrontava Catalunya amb Niue, una illa polinèsia amb l'estatus de lliure associació amb Nova Zelanda i on tant el rugbi c@om el touch rugbi són esports molt seguits. El resultat final ha estat de 13 a 3 a favor de Niue.

El tercer partit d'aquest dimecres ha estat contra Suïssa. Una altra vegada clara derrota dels catalans per 9 a 0 tot i que aquest cop han aconseguit que el rival anotés menys punts que els anteriors.

Dijous Catalunya juga contra un rival encara més complicat, Austràlia. El combinat aussie és juntament amb Nova Zelanda el gran favorit per endur-se la victòria de la Copa del Món. En l'última edició Nova Zelanda es va endur les modalitats mixtes (les més importants) mentre que Austràlia va guanyar les tres modalitats masculines i la femenina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.