El lector escriu

Esglaó no senyalitzat a Figueres

El 24 de febrer del 2016 vaig tenir un accident en caure per un esglaó no senyalitzat de la plaça del Gra de Figueres, on es fa el mercat de fruites i verdures. Estem parlant, doncs, d’un mercat amb una gran afluència de gent. La caiguda em va provocar ferides en diverses dents, talls a la boca i als llavis i lesions en alguna costella i al genoll.

Els paradistes han denunciat diverses vegades les nombroses caigudes per aquest esglaó, que no està gens senyalitzat. Jo mateixa he demanat nombroses vegades a l’Ajuntament de Figueres la necessitat que senyalitzin correctament aquest esglaó per evitar caigudes innecessàries, la majoria protagonitzades per gent gran. Els responsables d’Urbanisme el que diuen és que “els esglaons són per pujar i baixar i que qui no s’hi vegi que es posi ulleres”.

En cap moment l’Ajuntament s’ha volgut fer càrrec de les despeses del dentista ni de la rehabilitació que he hagut de fer; soc pensionista i se’m fa molt feixuc haver-les d’assumir.

Però el pitjor és que els responsables municipals de l’Ajuntament de Figueres no facin res per solucionar aquest esglaó que no està senyalitzat. Si no fan res, les caigudes continuaran passant, cosa que trobo vergonyosa i lamentable.

Figueres (Alt Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.