El lector escriu

Que petits que som

De vida només n’hi ha una, que sorprèn moltes vegades i que no sempre és com esperem. És una contínua lluita contra el que volem aconseguir i el que no tenim.

Hem estat, som i serem sempre grans lluitadors i, per aquest motiu, el que estem vivint només és un entrebanc dins d’aquest llarg recorregut.

Ara més que mai hem d’estar units per poder tornar al més aviat possible a la normalitat i poder veure tot aquest núvol com ha passat.

Sortirà el sol i tornarem a gaudir de tots els petits plaers que ens dona la vida. Tornarem a cridar, a ballar, a cantar amb els amics, omplirem les terrasses dels bars, ens tornarem a enamorar o seguirem més enamorats que mai del que ara mateix no podem gaudir.

Deixem de valorar el que tenim quan ho hem perdut. Valorem-ho quan ho tenim i cuidem-ho perquè molts cops deixem escapar el que ens fa feliç. De vida només n’hi ha una, gaudeix-ne i deixa que qui t’estima en gaudeixi amb tu.

Vilobí d’Onyar (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia