El lector escriu

Menú casolà fora de casa

Hi ha pocs bars que ofereixin un menú casolà i no podem ser malgastadors, pocs serem els qui coneixerem a fons de què es nodreixen els animals i què pot tenir la carn que ingerim, el diàleg és a les terrasses de la nostra ciutat i és un reflex d’allò que interpretem de la informació, i les zones ramaderes encara són empobrides. El que preocupa amb tot és que actualment els productes ja no són saludables com fa uns anys, i el sector terciari és el més representatiu. Hi ha coincidències que també marquen la tendència, i la fi de l’epidèmia ens duu a voler sortir i generar més consum. Fa uns anys ens deien que la carn que ingeríem no era sana i això va generar precaució. La satisfacció del client es difon i és una mica difosa, car no és senzill menjar un bistec d’origen mediterrani en un bar de Barcelona, ni tan sols durant unes setmanes fer la sonsa dieta mediterrània basada en verdures per tal de no engreixar-nos, ni un bistec perquè és ben trist menjar-lo a casa, tots sols.

Sant Vicenç dels Horts

(Baix Llobregat)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]