Menú casolà fora de casa
Hi ha pocs bars que ofereixin un menú casolà i no podem ser malgastadors, pocs serem els qui coneixerem a fons de què es nodreixen els animals i què pot tenir la carn que ingerim, el diàleg és a les terrasses de la nostra ciutat i és un reflex d’allò que interpretem de la informació, i les zones ramaderes encara són empobrides. El que preocupa amb tot és que actualment els productes ja no són saludables com fa uns anys, i el sector terciari és el més representatiu. Hi ha coincidències que també marquen la tendència, i la fi de l’epidèmia ens duu a voler sortir i generar més consum. Fa uns anys ens deien que la carn que ingeríem no era sana i això va generar precaució. La satisfacció del client es difon i és una mica difosa, car no és senzill menjar un bistec d’origen mediterrani en un bar de Barcelona, ni tan sols durant unes setmanes fer la sonsa dieta mediterrània basada en verdures per tal de no engreixar-nos, ni un bistec perquè és ben trist menjar-lo a casa, tots sols.
Sant Vicenç dels Horts
(Baix Llobregat)