El lector escriu

A Tossa seguim malmetent la Costa Brava

Sembla que totes les coses negatives hagin de tenir una part, ni que sigui petita, de positiu; en aquest cas, la crisi que hem viscut i encara vivim sembla que havia aturat la febre immobiliària i els efectes negatius que aquesta té sobre el territori. Però devem ser uns ingenus, perquè en aquests moments les grues segueixen envaint paratges esplèndids de la Costa Brava; un d'aquests paratges meravellosos és el tram de costa que hi ha entre Tossa i Sant Feliu de Guíxols, una costa única, amb cales i penya-segats, on les pinedes i suredes arriben al mar, creant un paisatge d'immensa bellesa, un paisatge que atreu el turisme i que lògicament podem explotar, però una explotació coherent i que ha de fer prevaler la preservació d'aquest tresor que és el paisatge enfront de l'especulació immobiliària. Si no ho fem així, en el futur haurà perdut tot l'atractiu que encara avui manté.

No és així com ho deuen veure els promotors i els responsables polítics de Tossa que permeten que a cala Giverola s'estiguin construint edificacions a vora del penya-segat; construccions que no només malmeten el paisatge de la mateixa cala Giverola, ja prou urbanitzada; podríem acceptar que si en aquesta cala ja hi ha tot un complex urbanístic, ja no ve d'una edificació, sinó que les noves edificacions ja afecten els penya-segats de cala Pola, on fins al moment no hi havia cap edificació. Quina llàstima! Quina falta de visió de futur! Tot per un guany econòmic a curt termini.

El Masnou (Maresme)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia