El lector escriu

Fira Medieval amb animals a Lloret

Un any més se celebra la Fira Medieval a Lloret. Aquest any, amb una gran novetat, i és la prohibició de les aus rapinyaires. Tot i així, es continuarà fent ús de ponis i burros com a reclam per als més petits.

La utilització d'animals en espectacles públics, on la llibertat i la dignitat de l'animal es veuen minvades simplement per diversió, ofereix una visió de la realitat distorsionada i antieducativa, en especial per als nens. Els nens haurien de ser educats en valors com ara el respecte, però aquest tipus d'espectacles no contribueixen a aquesta sensibilització. Al contrari, només fan que transmetre la idea que està permès divertir-se a costa del patiment d'altres éssers vius. Un model obsolet de valors que demostra la manca d'empatia pel benestar dels animals.

Substituint els ponis i burros per altres activitats, l'Ajuntament de Lloret pot demostrar la seva voluntat de continuar evolucionant i educant en valors més avançats.

Lloret de Mar (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia