El lector escriu

Gossos i platges

La intenció de l'Ajuntament d'habilitar un bocinet de platja perquè hi pugin anar les persones amb gossos és un despropòsit descomunal, però no per les raons que molta gent esgrimeix sinó perquè en si mateixa és una mesura injusta i quasi inconstitucional. Que potser les persones amb el gos han de demanar permís als que no en tenen per poder fer el mateix que fan ells –o sigui anar a la platja–? Les opinions que en defensen la prohibició fan palesa la seva intolerància vers allò que no els agrada, en aquest cas els gossos; creuen que tot el que no els agrada ha d'estar prohibit per llei.

No, a la platja, com a tot arreu, els gossos amb els seus amos hi han de tenir lliure accés sense traves. I si n'hi ha un que es comporta com un vàndal, fot-li canya, multa grossa i llestos. Exactament igual que s'hauria de fer amb els incívics entre els antigossos, que també n'hi ha i ningú els diu res a la platja.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia