Articles

SENSE CARRET

Felip Puig ja la campa

M'agradaria saber què li va passar pel cap a Felip Puig quan va ordenar aquella acció de la plaça de Catalunya de Barcelona. Preguntar-li si va fer ruixar els pixats amb Zotal o amb sofre. Si va obligar les brigades de Barcelona a cremar-hi lluquet. Totes aquestes coses. Si mai tinc l'ocasió parlar-hi li diria que la seva iniciativa contra els de l' em va fer pensar en aquelles accions que CiU criticava quan Interior era d'Iniciativa, Joan Boada passava per monstre i Joan Saura, per ximplet.

Fins i tot, un periodista d'ordre, gens sospitós d'àcrata progre d'esquerres com Pedro J. va tuitejar una crítica contra Felip Puig: “La actuación de los Mossos ha sido un error político torpemente ejecutado. Sólo tenía sentido si era para desalojar la plaza. No era urgente”.

El hashtag @acampadabcn va ser trending topic mundial. Poca broma que el principal tema de conversa a les xarxes socials fos al voltant de la càrrega de la brigada lleugera dels Mossos. Contra la contundència dels Mossos d'Esquadra també hi van haver moltes crítiques: “Per ser policia antidisturbis et fan fer un test i agafen el més tonto?” Ep! I que ningú no s'equivoqui: a la xarxa hi ha molta llibertat. No hi campen només antisistema, llibertaris i gent d'esquerres carregats de crítiques i peticions de dimissió contra el màxim responsable del Departament d'Interior. Felip Puig també hi era objecte de grans suports. I al vespre Pere Macias li piulava el suport: “#puignopleguis i no et deixis acoquinar: la majoria de la gent ho entén i ho demana!”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.