Opinió

A la tres

Salvador d’Espanya

“La croada de García-Castellón contra l’amnistia és part del 60è aniversari del Tribunal d’Ordre Públic i, a més, té protecció divina

Ha passat una altra setmana i, que se sàpiga, Espanya continua sense enfonsar-se i sense trencar-se, malgrat ser en les diabòliques mans dels enemics; el rei Felip VI, acompanyat de l’hereva del tron, acaba d’inaugurar la XV legislatura al Congrés dels Diputats, i no, la democràcia espanyola, amb totes les seves insuficiències, tampoc ha mort; els espanyols continuen sent exactament igual d’iguals davant la llei que abans de la investidura de Pedro Sánchez i, si no, que ho preguntin a Joan Carles I, a Rodolfo Martín Villa, a Tamara Carrasco, als membres de la policia patriòtica i a qui els paga i els dona les ordres; que ho preguntin a Sandro Rosell i a Carmen Lamela, la jutgessa que el va condemnar a viure tancat dos anys a la presó sense judici, ni proves ni delicte, abans de ser recompensada amb un ascens al Tribunal Suprem. Ei, i l’estat de dret, com Espanya, la democràcia i la igualtat davant la llei, continua dempeus. Encara bo que existeix la justícia poètica per mostrar-nos com, ara sí, el socialisme espanyol té tan clar com l’independentisme català que a Espanya es practica el lawfare amb objectius polítics inconfessables, i mira que ho han negat, obviat i fins i tot aplaudit...! Però no sortim de l’Audiencia Nacional, perquè allà un excol·lega de la magistrada Lamela, Manuel García-Castellón, ha decidit celebrar el 60è aniversari de l’empresa que, per a informació de mil·lennistes i generacions Y, Z i Alfa, és el Tribunal d’Ordre Públic franquista, que la Transició va blanquejar, ras i curt, canviant-li el rètol de l’entrada. I com ho celebra? Doncs amb aquella creativitat marca de la casa, despertant d’anys de migdiada el sumari de Tsunami Democràtic, amb acusacions inèdites de terrorisme i víctimes imaginàries dels atemptats que si la Terra fos plana implicarien dues peces de caça major com el president Puigdemont i la secretària general d’ERC, Marta Rovira. Encara tindran raó els socialistes, però la qüestió és que al magistrat ja li està bé, perquè té protecció terrenal, i la divina ja la hi procuren cada dia al carrer Ferraz, davant la seu del PSOE, on fa dies que es resen rosaris a la Verge “per Espanya” i pel jutge García-Castellón, que podria ser el seu salvador.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia