Opinió

DE SET EN SET

Vels i samarretes

Per ser un club que no s'ha venut fins avui –“verge”, com va escriure un articulista amb poc talent–, Déu n'hi do les coses que hi porta

Els diaris parlen dels vels integrals i de la samarreta del Barça. Als diaris –em refereixo, és clar, als d'aquí– els vels integrals no agraden. A l'Ajuntament de Lleida, no; a les escoles, tampoc; al carrer, molt just; al menjador de casa, no s'hi posen. Sobre la samarreta del Barça –em refereixo, és clar, a la publicitat que portarà l'any vinent– hi ha dues opinions: els que hi estan a favor –“siguem realistes”, “els barcelonistes el que volen és que el Barça tingui recursos”, “Qatar Foundation no té ànim de lucre”– i els que s'hi oposen. ¿Però algú es pensa que tots els que defensen que la samarreta del Barça porti el logotip de Qatar Foundation haurien escrit el mateix si hagués anat al damunt d'aquells vels integrals? De moment, n'hi ha que diuen que el nou logotip desplaçarà el d'Unicef a la màniga. S'entén: a darrere hi ha el nom del jugador i el número; als genolls, els jugadors de futbol no acostumen a dur-hi gaire res; a les sabates o als mitjons, no funcionaria. Si més no pel que fa a posar logotips, els vels integrals ofereixen moltes més possibilitats. Les samarretes ja no donen per a gaire més: els dos logotips, la senyera, el logotip de Nike, el de TV3, el de la Lliga de Futbol Professional, l'escut del Barça... Per ser un club que no s'ha venut fins avui –“verge”, com va escriure un articulista amb poc talent–, Déu n'hi do les coses que hi porta. Doncs bé, ara que ja l'hem desvirgat i ara que sembla que el logotip de TV3 baixarà als pantalons, potser encara trobaríem una altra fundació engrescada. El món millorarà i l'economia del Barça també. I als diaris, els que no tenim patrocinadors, sempre podrem dir que un sponsor ens ha suggerit el tema.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.