Política

Pilar Aliu serà la cap de llista del PDeCAT a Llagostera

És regidora des de fa set anys

Porta les àrees de Salut, Igualtat i Serveis

Rellevarà com a alcaldable Santamaria

La secció local del PDeCAT de Llagostera ha escollit per unanimitat Pilar Aliu per encapçalar la llista del partit amb vista a les eleccions municipals del 2019. La seva candidatura va rebre un ampli suport, ja que va recollir el triple d’avals necessaris per presentar-se al procés de primàries. Des del 2011, Aliu és regidora a l’Ajuntament, on porta les àrees de Salut, Igualtat i Serveis. Dins d’aquests àmbits s’ocupa, entre altres, de la brigada municipal, del mobiliari urbà, del manteniment de parcs i jardins i de l’enllumenat. Ara ha assumit el repte de rellevar com a alcaldable del PDeCAT Fermí Santamaria, després que ell anunciés enguany la decisió de no presentar-se a la reelecció al capdavant del consistori. Per Aliu, “és un orgull” que els companys li hagin fet confiança per liderar la formació. Hi afegeix que Santamaria és un referent com a alcalde i espera continuar amb els mateixos valors i maneres de fer a la corporació municipal: “És un alcalde molt proper, que sempre escolta a tothom. Ens ha ensenyat aquesta forma de fer a tot l’equip de govern. És a dir, donar totes les facilitats per atendre les persones i trobar solucions, en la mesura del possible.”

El batlle de Llagostera, Fermí Santamaria (Tarifa, 1954), és un dels referents de la política local a les comarques gironines. A l’abril va fer públic que no es presentaria a la reelecció un cop acabés aquest tercer mandat com a alcalde. Va aconseguir l’alcaldia de Llagostera el 2007, i la va revalidar el 2011 amb majoria absoluta (va obtenir onze regidors) i el 2015, amb majoria absoluta de nou.

Santamaria agraeix a Aliu el seu compromís amb el poble i amb el país, i hi afegeix que té tot el seu suport. Aliu és nascuda a Llagostera i té actualment 49 anys. Ha cursat estudis de formació professional d’administratiu a La Salle Cassà i cursos de comptabilitat i d’atenció sociosanitària. Va treballar durant 25 anys com a administrativa en diverses empreses del sector de la construcció. Des del 2007 és simpatitzant de CiU, i és militant de CDC (ara PDeCAT) des del 2011.

LA FRASE

És un repte i un orgull que el partit m’hagi fet confiança per liderar la formació
Pilar Aliu
regidora i candidata del pdecat en els comicis de l’any vinent

LA DATA

2011
Any en què Aliu va començar a ser militant del PDeCAT. La seva candidatura és l’única que s’ha presentat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia