Política

municipal

cas vives

Vives titlla d'obcecat el govern de Colau pel cas Barcelona Regional

L'extinent d'alcalde i expresident de l'agència metropolitana Barcelona Regional, Antoni Vives, va acusar ahir l'equip de govern de l'alcaldessa, Ada Colau, d'estar “obcecat” i de fer valoracions sobre la seva persona que, segons ell, “responen a una ràbia profunda o a la por”.

Vives es referia a l'exigència del govern municipal de Barcelona perquè Barcelona Regional retorni a les arques municipals gairebé 600.000 euros d'una subvenció utilitzada de manera presumptament irregular sota la direcció de l'exregidor de CiU i també la creació d'una comissió d'investigació sobre l'ens.

Antoni Vives va recordar ahir que la investigació que el fiscal va realitzar després que el govern municipal li enviés la seva auditoria interna “l'exonera pràcticament de totes les responsabilitats”.

“Que estiguin tranquils, que no em presentaré a les eleccions, jo només vull que em deixin en pau, que em deixin viure”, “que m'oblidin”, va manifestar l'exregidor de CiU, que va comparèixer flanquejat per l'exalcalde Xavier Trias, per l'actual portaveu del grup de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Joaquim Forn, i per altres regidors. L'extinent d'alcalde va deixar clar ahir que, en el cas que es creï la comissió d'investigació sobre Barcelona Regional, ell no hi compareixerà. De fet, només estan obligats a respondre a la citació els empleats municipals, que no és el cas de Vives.

Vives considera que la futura comissió, basada segons ell en una “auditoria interna de part i amb valoracions polítiques”, serà “un circ” i un “aquelarre” en benefici dels que “volen amagar la seva presumpta incapacitat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia