Política

POLÍTICA

La preocupació per Catalunya cau de vint punts des de l’1-O, segons el CIS

La preocupació per la independència de Catalunya ha caigut de gairebé vint punts des del referèndum de l’1-O, segons les dades del Centre de Investigacions Sociològiques (CIS). El mes d’octubre era citat pel 29% dels ciutadans com un dels tres principals problemes del país, mentre que amb les dades de l’enquesta feta al febrer la xifra ara és de l’11,3%. En canvi, la preocupació per les pensions puja de tres punts i ja se situa entre les deu principals. El 8% dels enquestats es mostren preocupats per les pensions i això representa el percentatge més alt dels darrers trenta anys, d’ençà que el maig de 1985 es va arribar al 11,7%.

Això no obstant, la desocupació repeteix com a principal problema, amb el 65,5%, seguida de la corrupció i el frau, que torna a reprendre i passa del 35,1 de gener al 38,7% del darrer baròmetre. L’enquesta revela una escassa preocupació per la violència contra les dones, només citada pel 2,4% dels enquestats, dos punts menys que el gener passat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia