Política

El PP acusa Sánchez de “censurar” els seus diputats pels pressupostos

El portaveu del PP al Congrés, Rafael Hernando, insisteix que el líder el PSOE no explica “què pensa fer” amb els vots dels independentistes

L’insta a retirar la moció si vol ser “coherent”

El portaveu del PP al Congrés, Rafael Hernando, ha acusat el líder del PSOE, Pedro Sánchez, d’haver anat al Congrés només a “censurar” el seu grup parlamentari en dir que mantindrà els pressupostos als que els socialistes no hi van donar suport i l’ha instat a que, “si és coherent”, retiri la moció presentada contra Mariano Rajoy. “El que fa és dir-los que el seu vot als pressupostos la setmana passada va ser equivocat”, ha plantejat Hernando en roda de premsa. D’altra banda, ha insistit que Sánchez “continua sense confessar que està disposat a fer amb els vots que ha demanat a la cambra”, especialment els dels independentistes i de Bildu. “Que Sánchez estigui disposat a ser president amb els vots dels independentistes està molt malament però que estigui disposar a ser-ho amb els vots de Bildu em sembla terrible”, ha declarat. Per a Hernando, la moció és un “frau a la democràcia i a les urnes” i “no té ni cap ni peus”.

Hernando ha afirmat que la seva voluntat es treure endavant els pressupostos al Senat i ha afegit que esperen que els senadors socialistes “hi donin suport en coherència amb el qeu ha dit Sánchez avui”. “Segur que seran els pressupostos generals amb més suport de la història de la democràcia”, ha ironitzat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.