Política

Maragall assegura que el Partit Català d'Europa es presentarà a les eleccions europees

CATALUNYA

L'expresident de la Generalitat Pasqual Maragall ha assegurat aquest dijous que el Partit Català d'Europa, que ell impulsa, concorrerà a les pròximes eleccions europees. Maragall ho ha dit en una entrevista a TV3, on ha explicat que a les generals "no tocava", però a les europees "hi serà per descomptat", ja que "un partit que es diu Partit Català d'Europa hi ha d'intervenir, en aquestes eleccions".

En la mateixa entrevista, Maragall ha considerat una "llàstima" que Ciutadans pel Canvi (CpC) estigui "una mica de capa caiguda". CpC és un moviment que es va crear per donar suport a la seva candidatura a la presidència de la Generalitat.

L'expresident ha dit que li va "complicar la vida" al president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, i ha dit que no està dolgut amb el PSC, però que en va sortir "tocat", en el sentit que "un projecte" que ell encarnava "no podia continuar".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.