Política

Nebrera presentarà divendres a Madrid i Barcelona la seva candidatura a presidir el partit

PP

La diputada del PPC al Parlament Montserrat Nebrera presentarà aquest divendres la seva candidatura a presidir el partit. Ho farà en dos actes un mateix matí, el primer a Madrid i el segon a Barcelona. Nebrera ja ha assegurat que disposa dels 218 avals necessaris per presentar-se a dirigir el PPC, i això li permet competir pel càrrec amb Daniel Sirera i Alberto Fernández Díaz.

Precisament el president del partit i candidat a ser reelegit li ha retret, en declaracions a Catalunya Ràdio, que vagi a Madrid a presentar la seva candidatura. ''No se si l'hauré de trucar per dir-li que el congrés és a Catalunya'', ha dit.
Sirera ha remarcat que ''els congressos de Catalunya seran a Catalunya i els avals es presenten a la mesa del congrés quan se celebra''. El president del PPC ha qualificat ''d'estrany'' que ''qui vol ser president del PPC vagi a presentar els avals a Madrid''.

Nebrera presentarà la seva candidatura sota el lema ''No és un recanvi, és el canvi''. Segons la convocatòria, l'acte té com a objectiu valorar el procés de recollida d'avals i avançar el projecte de la candidata.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.