Política

Nebrera es mostra "disposada" a optar a la presidència del PP de Catalunya en el pròxim congrés del partit

La diputada del PP al Parlament, Montserrat Nebrera, s'ha mostrat avui "disposada" a presentar candidatura a la presidència del PP de Catalunya al congrés que els populars celebraran, en un principi, el 5 i 6 de juliol.
En declaracions a RAC1, Nebrera ha deixat en mans dels compromissaris del PP de Catalunya la possibilitat de presentar candidatura al congrés dels populars catalans, encara que no ha "amagat" la voluntat de presentar-se per "donar la volta" a Catalunya i aconseguir que el PP governi a la Generalitat.

"Tinc un projecte per reconvertir el centre-dreta català, i hi ha molta gent disposada a posar-se en marxa per aconseguir-ho", ha assegurat la diputada autonòmica popular.

Tot i així, Nebrera ha matisat que esperarà a veure la força de les candidatures que finalment optin a la presidència del PP de Catalunya per decidir si es presenta com a candidata per encapçalar els populars catalans.

Montserrat Nebrera ha assegurat també que el president del PP a Catalunya, Daniel Sirera, coneix les seves "inquietuds".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.