Política

CiU acusa el tripartit de fer un "ridícul espantós" amb les mesures contra la sequera

El president de CiU, Artur Mas, ha acusat aquest divendres el govern de la Generalitat de fer un "ridícul espantós" i donar una imatge de "república bananera" amb les mesures previstes per pal·liar la sequera.

El govern català es planteja portar en vaixells fins a Barcelona aigua des de la planta dessalinitzadora de Carboneras, a Almeria, i des del riu Roine, al sud de França.

Mas ha recordat en roda de premsa que CiU està demanant des de principis dels anys noranta el transvasament del Roine, proposta que ha xocat amb l'oposició "demagògica" de les forces d'esquerra catalanes, que en canvi ara es plantegen "portar aigua d'allà".

Segons Mas, el transport de l'aigua en vaixells no representa una solució estructural al problema de la sequera, sinó que implica "posar pegats per tot arreu".

"No tenen idees clares amb vista al futur", ha denunciat Mas, partidari de connectar Catalunya "amb les conques hidrogràfiques dels Alps".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.