Política

Rússia ho qualifica d'èxit en la lluita contra el terrorisme

En un comunicat de premsa, el Kremlin va aplaudir ahir “el gran èxit assolit pels Estats Units en la lluita contra el terrorisme internacional” després de la mort de Ben Laden. El document explica que “Rússia va ser un dels primers països que es va haver d'enfrontar a l'amenaça del terrorisme global i, per desgràcia, no només d'oïdes sap què és Al-Qaida”. El Kremlin confia que “el càstig arribarà a tots els terroristes”, assenyala que l'única opció per vèncer el terrorisme global és “la lluita unida” i proposa incrementar la cooperació internacional. Ahir mateix el Comitè Nacional Antiterrorista de Rússia va anunciar que en els quatre mesos del 2011 ha aniquilat 136 terroristes, entre els quals alguns destacats líders d'Al-Qaida al Caucas Nord. El Ministeri d'Afers Estrangers va qualificar de “moment clau” en
la lluita contra el terrorisme “la liquidació de Ben Laden, figura odiosa, el terrorista número 1”. Moscou va agrair el fet que Washington els informés de l'operació abans del comunicat oficial de Barack Obama.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.