Política

Compromís per Paiporta anuncia noves mobilitzacions

La concentració resta pendent en cas que l'alcalde no lleve el punt de l'ordre del dia del proper plenari

Compromís per Paiporta ha anunciat noves mobilitzacions en cas que l'alcalde de Paiporta, Vicente Ibor, no retire la proposta d'acomiadament dels 6 professors i professores de l'Escola d'Adults.

Així, des de la Coalició anuncien que en el mes de setembre continuaran amb la mobilització ciutadana i proposen inclús una manifestació pel retall en educació que porta endavant l'equip de govern del Partit Popular. “Quan molts alumnes tornen de vacances en setembre i es troben que no podran traure's el Graduat en Paiporta i que no podran fer cursos de valencià, d'anglés, cicles formatius i d'altres per obtenir una formació que els done opcions a un treball, li demanaran explicacions a l'alcalde”, ha manifestat el regidor de Compromís Pep Val.

També la portaveu del grup, Isabel Martín li ha recordat a l'alcalde que “en festes, Compromís estarem al carrer, i aprofitarem per informar a la població del tipus de governants que tenim, que en el primer que retallen és en educació, quan a l'Ajuntament l'equip de govern està redissenyant-se els despatxos”.

A més, des de Compromís manifesten que no permetran que cap dels professors de l'escola d'adults vaja al carrer i pague la mala gestió de l'equip de govern “estos dos anys els resultats acadèmics dels alumnes han demostrat que són uns grans professionals”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.