Política

Marga Sanz (EU): “Els amiguets de l'ànima s'han assegut al banc dels acusats”

La síndica del grup parlamentari critica que Camps i Costa compareguen en el juí com a aforats

Lamenta la imatge “lamentable” que s'està donant de les institucions valencianes

La síndica del grup parlamentari d'Esquerra Unida a les Corts, Marga Sanz, ha manifestat que la imatge de Francisco Camps i Ricardo Costa en el banc dels acusats és “lamentable per a les institucions democràtiques valencianes”.

Sanz ha criticat l'actitud del PP per permetre que Camps i Costa hagen mantingut la condició d'aforats després d'haver estat imputats per un presumpte delicte de suborn impropi. “L'expresident dimitit Francisco Camps assisteix al judici sent diputat de la principal institució democràtica valenciana i, per si fóra poc, sent membre del Consell Jurídic Consultiu”. Costa també és diputat i portaveu d'Economia del grup parlamentari popular.

Per a la síndica d'Esquerra Unida, la imatge de Costa i Camps en el banc del Tribunal Superior de Justícia (TSJ) valencià amb Álvaro Pérez, Pablo Crespo i Paco Correa de testimonis és “el testimoni de tota una època de corrupció generalitzada i de declivi de les institucions democràtiques valencianes”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.