Política

Sixto pregunta al Congrés pel suposat pacte per fer el cementeri nuclear al País Valencià

El diputat valencià d'Izquierda Unida remarca que si es confirma el pacte el PP valencià hauria estat mentint des de fa mesos

El diputat del grup parlamentari d'Izquierda Unida al Congrés dels Diputats, Ricardo Sixto, ha registrat dues preguntes dirigides al govern estatal per “confirmar definitivament” si va existir un pacte secret entre l'anterior govern central del PSOE i l'anterior Consell de Francisco Camps per tal que el cementeri de residus nuclears s'instal·lara finalment a Zarra.

“Si es confirma aquest pacte significa que el PP valencià ha estat mentint a la ciutadania des de fa mesos”, ha remarcat el diputat d'esquerres. En concret, demana al govern estatal que aclarisca si el nou titular del Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme és coneixedor del suposat pacte i quines són les condicions que fixa, si existeix.

Sixto també ha demanat a l'actual president de la Generalitat, Alberto Fabra, que es manifeste clarament sobre el cementeri nuclear de Zarra i que “no seguisca la senda de mentides i manipulacions de Camps”. A més ha instat Fabra a “retirar el recurs sobre el sòl del cementeri nuclear” perquè, “en definitiva, la decisió final sobre Zarra també està en mans del Consell”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.