Política

Gandia reivindica també les escoletes municipals

Els concentrats han demanat el restabliment de les escoletes en el sistema públic

Des de la Plataforma per l'Ensenyament Públic i de la Junta de Personal del Departament de Salut de Gandia, han denunciat a la concentració realitzada davant l'Ajuntament, les actuacions policials contra els estudiants de l'IES Lluís Vives, durant als darrers dies a València.

També els congregats, han condemnat les declaracions fetes pel cap de la Policia Nacional sobre els fets ocorreguts i demanen que es depuren responsabilitats, com la dimissió de Paula Sánchez de León, delegada de govern de València.

La plataforma convocant, dóna suport a la vaga d'estudiants del proper 29 de Febrer que es farà a nivell europeu per una educació pública de qualitat i es denuncia la privatització de les escoletes infantils, l'eliminació del Programa d'Atenció a l'Alumnat que tractava l'absentisme escolar, la retallada de l'Escola per a Adults en els barris i de cursos de la Universitat Popular de Gandia.

A la concentració, una representat dels pares i mares de les escoletes públiques infantils de Gandia, ha estat l'encarregada de llegir el manifest.

Alstres mobilitzacions a la Safor

Redacció

Més de 700 persones tornen a concentrar-se a la plaça Major de Gandia, Bellreguard, Oliva, Tavernes de la Valldigna, Vilallonga i Almoines contra les retallades als serveis públics i per tal d'exigir responsabilitats al Consell.

Els actes estaven organitzat pels sindicats STEPV INTERSINDICAL, CCOO, CSIF, UGT, FSES i en totes les ciutats s'han concentrar nombroses persones que han testimoniat el malestar existent en aquest sector i amb les solucions que el govern valencià dóna a la crisi a base de retallades indiscriminades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.