Política

Acusen el govern de l'Olleria de poc efectiu

La coalició Compromís assegura que el regidor de Promoció Econòmica lluu per la seua absència

L'equip de govern de l'Olleria (PP i GdO) es posa nerviós i intenta desviar l'atenció amb l'única finalitat d'amagar la seua nul·la gestió, l'ocultació de factures i treballs, i la mentida constant, tal i como així ha valorat el portaveu del BLOC-Compromís a l'Ajuntament de l'Olleria, Julià Engo, el primer any de govern conservador a la comarca de la Vall d'Albaida.

Segons les dades que ha facilitat el govern de l'Olleria asseguren que han baixat en 964.000€ el dèficit quan el què han fet ha sigut traspassar les subvencions de la Generalitat Valenciana que ha pagat amb retard les obres del Pla Confiança.

I és que el PP i GdO remarquen contínuament que estan treballant per l'economia i l'ocupació a l'Olleria, però a la localitat l'atur no para de créixer. Ara amb 1100 persones. I cap veí sap en què treballa el regidor de Promoció Econòmica, ni els militants i regidors del seu partit, el PP. I el pitjor és que l'alcalde, José Vidal, el manté en el lloc com si no passara res.

És per açò que el Bloc Compromís, anuncia que està treballant en noves propostes de reactivació econòmica, després que el PP. GdO i el PSOE rebutjaren algunes de les seues idees, i acceptaren crear un Consell econòmic amb la participació del sector empresarial, treballador i social de l'Olleria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.