Política

Temps de diàleg per conformar el nou Govern de Banyeres de Mariola

Les converses multilaterals esdevenen denominador comú per cercar la solució

A l'igual que ja va fer el Partit Popular, els altres tres partits que han concorregut a les Eleccions Municipals també han realitzat una valoració en gelat de com els va anar la jornada electoral i quines són les perspectives per a formar un Govern municipal estable vàlid per als propers quatre anys.

Josep Sempere, candidat de Compromís, valora de forma positiva el resultat aconseguit «amb el que es van superar les expectatives creades en principi». Així mateix, ha indicat que «els cinc regidors de Compromís en necessiten dos més per conformar un majoria estable i és el PSOE qui els té. Per tant, ara comença el temps del diàleg, el temps de seure, parlar i escoltar».

També el PSOE, mitjançant el seu candidat Fernando Sempere, ha realitzat un anàlisi del resultat de les urnes «amb el que cal efectuar una autocrítica al voltant dels dos regidors obtinguts quan l'objectiu no sols era revalidar-los, sinó també créixer en el nombre de representants». Fernando Sempere ha indicat que està obert a la invitació de dialogar amb Josep Sempere sempre i quan es posen damunt la taula determinades prioritats i acords programàtics vàlids per a la nova legislatura, pel que es de preveure la pròxima celebració d'un encontre entre els dos dirigents.

Per últim, els representants de Ciudadanos afirmen «sentir-se orgullosos dels resultats obtinguts, ja que en molt poc temps hem aconseguit el gran repte de tindre representació a l'Ajuntament tenint en compte la manca de recursos amb la que hem fet front la campanya electoral». Igualment, afigen, «anem a fer una oposició constructiva i neta. Des de la bancada de l'oposició anem a estar a l'aguait per a que es cumplisquen les promeses d' aquells que ens governen».

Amb aquesta afirmació, es de suposar que Ciudadanos s'exclou de forma unilateral en la possibilitat de formar part del nou equip de govern.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]