Política

Compromís per Torrent munta una assemblea informativa pel pacte

El pacte entre socialistes i valencianistes encara resta en l'aire a hores d'ara

Amb objecte de mantenir informades les bases que li fan de matalaf a la coalició Compromís per Torrent, la direcció ha convocat una assemblea oberta amb objecte de posar en comú el futur de la política local.

D'aquesta manera, ha estat convocada per a demà dijous 4 de maig, aquesta activitat informativa al Pati Rosa existent enfront del Convent de Mont-Sió.

A l'ordre de treball previst per a la sessió, es pensa analitzar el programapostelectoral així com els possibles pactes i acords que hauran de possibilitar un govern d'esquerres a la ciutat més gran de la comarca de l'Horta.

Sota el títol genètic de “Torrent a debat”, la direcció d'aquesta coalició electoral que ha aconseguit tenir la clau del consistori torrentí, pretén dissenyar el govern que es mereiux la ciutadania i valorar totes les possibilitats que s'han obert després de les eleccions del 24M.

Per a pau Alabajos i el seu equip, el principal problema per a pactar amb el PSPV, “és el cap de llista jesús Ros”. La formació ecovalencianista assegura que amb ”el rojano” tornarà a tenir el poble “un alcalde conservador i responsable de gran part del problemes urbanístics i de privatització d'empreses públiques que ell va fomentar durant el seu temps en l'alcaldia”.

El desacord entre socialistes i valencianistes, podria portar al PP a seguir governant la localitat en ser la llista més votada les passades eleccions municipals i autonòmiques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia