Política

La CUP lamenta “linxament” de Catalunya Sí que Es Pot contra la seva organització

Els cupaires troben “decebedora” la fórmula que el grup parlamentari liderat per Rabell ha escollit per relacionar-se amb ells

Els deu diputats de la CUP han fet pública una carta que han enviat a Catalunya Sí que Es Pot per denunciar la seva “estratègia clara” contra la seva organització i el “linxament” a les xarxes i al Parlament. “Tot això pot donar quatre vots però no servirà perquè la nostra gent visqui millor ni servirà tampoc perquè les persones que lluiten se sentin més recolzades ni empoderades”, argumenta la carta.

Els cupaires creuen que els esdeveniments parlamentaris i mediàtics dels últims dies demostren una estratègia per part d'alguns membres i portaveus d'ICV d'atac a la CUP amb l'objectiu “d'evidenciar contradiccions” dins l'organització política. A més, lamenten la fórmula que Catalunya Sí que Es Pot ha escollit per relacionar-se amb la CUP i aposten per treballar “colze a colze”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia