Política

Boya creu que els deu diputats de la CUP votaran sí a Puigdemont

La presidenta del grup parlamentari de la CUP, Mireia Boya, està convençuda que els deu diputats anticapitalistes votaran sí a la qüestió de confiança al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, el mes de setembre. Condicionen el suport a un nou full de ruta que “acceleri tots els passos de ruptura i desconnexió necessaris”, segons va explicar en una entrevista a la ràdio lleidatana UA1. Boya sosté que la CUP “vol votar sí” per caminar cap a la independència. “El setembre serà la prova de foc i, si la passem, que estic convençuda que sí, aleshores tot anirà molt més ràpid i ens entendrem molt bé, perquè voldrà dir que hem estat capaços de negociar i acordar un full de ruta comú”, va vaticinar.

La diputada aranesa ja va fer una piulada que insinuava el suport futur al president, poc després que Puigdemont anunciés que se sotmetria a la qüestió de confiança com a resposta a la impossibilitat d'aprovar els comptes. “Confiança, tota, avui i d'aquí a 4 mesos”, va afirmar aleshores Boya a Twitter. La presidenta parlamentària de la CUP manté que unes noves eleccions no serien positives per a l'independentisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia