Política

Successos

Tres detinguts a Lleida per enaltiment i difusió de propaganda gihadista

Els homes, tres germans de nacionalitat pakistanesa, compartien domicili a la ciutat i difonien material audiovisual propagandístic d'Estat Islàmic i els talibans, entre d'altres grups

La Guàrdia Civil ha detingut a Lleida tres germans pakistanesos de 25, 29 i 31 anys d'edat per enaltiment del terrorisme i difusió de material audiovisual propagandístic de diferents grups terroristes gihadistes.

L'operació s'ha fet aquest divendres sota la direcció del jutjat d'instrucció número 1 i la fiscalia de l'Audiencia Nacional.

Els tres detinguts, que compartien domicili a Lleida, difonien continguts radicals de diversos grups a través de diversos perfils a internet i havien aconseguit que s'involucrés un gran nombre de persones del seu entorn en el desenvolupament d'una estratègia proselitista.

Entre els continguts que difonien, hi ha abundant propaganda d'Estat Islàmic, dels talibans i d'altres grups pakistanesos, entre els quals vídeos que justifiquen les execucions fetes per EI, lloances a les figures del martiri, crides a l'aplicació estricta de la xaria i comentaris en contra de la comunitat xiïta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia