Política

TERRORISME

L'atacant sirià que s'ha immolat a Ansbach va jurar en un vídeo lleialtat a EI

Els investigadors han trobat un vídeo en què l'home, que ha provocat 12 ferits, amenaçava de cometre un atemptat en nom de l'Islam

L'home sirià que s'ha autoimmolat aquest diumenge a la nit a la ciutat d'Ansbach, a Baviera, ferint dotze persones, va jurar en un vídeo trobat al seu mòbil “lleialtat” a Estat Islàmic i va amenaçar de cometre un atemptat en nom de l'Islam. Així ho ha explicat el ministre de l'Interior bavarès, Joachim Herrmann, en roda de premsa aquest dilluns.

“Una traducció provisional per un intèrpret mostra que anuncia expressament, en nom d'Al·là, i testificant la seva lleialtat a Abu Bakr al-Baghdadi, un famós líder islamista, un acte de venjança contra els alemanys”, ha assegurat Herrmann en roda de premsa. “Crec que després d'aquest vídeo no hi ha dubte que l'atac va ser un atac terrorista amb motivació islamista”, ha sentenciat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.